KÉRDÉSE VAN VAGY TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE? ÍRJON NEKÜNK ÉS SZAKÉRTÔNK VÁLASZOL!


Burkolat ajánló -

Terasz burkolat és a szigetelés

K: Idén végre eljutott építkezésünk abba a fázisba, hogy a terasszal is foglalkozhatunk. Burkolás előtt állunk. A kérdésem az lenne, hogy a fagyálló greslap alá kell-e szigetelést tenni, és ha igen milyet. Kiss Éva, e-mail

V:

Ma már a vásárlók tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy kültérre fagyálló burkolatot vásároljanak. Ám a szép és sok éven át kiszolgáló kültéri burkolatok élettartalma, szépsége nem csupán a burkolat fagyállóságán múlik. Erkélyek és teraszok burkolásakor sokan követik el azt a hibát, hogy a szigeteléssel nem foglalkoznak, pedig ez lenne a legfontosabb. Hiába a jó minőségű gres burkolat, és az ahhoz használatos flexibilis ragasztó, ha a szigetelés hiányzik. Ugyanis ez felel azért, hogy a lehulló csapadék vagy éppen a betonon keresztül bediffundáló nedvesség ne tudjon a tél folyamán megfagyni és így helyrehozhatatlan károkat okozni a burkolatunkban.
Vízszigetelő anyagok közül választhatunk közvetlenül burkolható polietilén vízszigetelő lemezt vagy kenhető szigetelő anyagot, amelyet 3-4 mm anyag vastagságban célszerű felhordani a kiegyenlített aljzatbetonra Az Ekko Fatto Kft. (www.ekkofatto.hu) Tatai úti bemutatótermében a cég szakemberei abban segítenek, hogy az adott helyszínre, minél tökéletesebb technikai megoldását válasszunk.


Burkolat ajánló témában még 4 tanács
Lapozzon bele

Bejelentkezés

E-mail:

Jelszó:

hirdetés