KÉRDÉSE VAN VAGY TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE? ÍRJON NEKÜNK ÉS SZAKÉRTÔNK VÁLASZOL!


Textil, szőnyeg, tapéta ajánló -

Virágos és geometrikus

K: Egy olyan tapétát, vagy falikárpitot keresek az ebédlőmbe évek óta, ami karaktert adna neki, ugyanakkor megfér a sokféle bútorommal. Az ebédlőasztalom natúr, új darab, a székeim régi, kopott Thonet székek, van közöttük fekete, világos nyír, és még zöldes is. Nagyon szeretném barátságosabbá tenni, de nem vagyok oda az óriás indás-virágos tapétákért. A másik probléma, hogy a minta léptékét sem tudom eldönteni, 3,5 m-es falszakaszt szeretnék valahogy feldobni.

V:

Nyugodtan választhat viszonylag nagyléptékű mintát. Általában azt szoktuk javasolni, hogy ha a minta már 4-5 alkalommal tud ismétlődni, az esztétikai szempontból elegendő. Bár a képen elég nagynak látszik a minta, a szélessége biztos nem több, mint a standard tapétatekercsé (50 cm), és egy viszonylag kis falszakaszon is gyönyörűen mutat. Arra biztatnám, hogy bánjon bátran a mintákkal! Ha az öltözködés nyelvére akarnám lefordítani; tekintse az asztalait és a székeit az egyszínű kiegészítőinek, a mintás falat pedig stólának.
Ezt a finom színeivel is hangsúlyos Sanderson tapétát (Caravely) a Dekor Classic forgalmazza. Számos hasonló és egészen más hangulatú termék között válogathat, ha felkeresi az üzletet.


Textil, szőnyeg, tapéta ajánló témában még 12 tanács
Lapozzon bele

Bejelentkezés

E-mail:

Jelszó:

hirdetés