Professzionális és energiatakarékos

A gőzben párolt ételek megtartják nedvességüket, megőrzik tápanyagaikat, s ezért sokkal ízletesebbek, zamatosabbak lesznek. Az Electrolux kombi gőzsütőben egyedülálló módon kombinálhatjuk a hagyományos sütési funkciót és a gőzt, így a zöldségek roppanósak és élénk színűek maradnak. A húsok aranysárgára pirulnak, de szaftosak maradnak, a halételek pedig éppen olyan mesteriek lesznek, ahogyan a legjobb éttermekben készítik őket. A gőzsütő a legjobbat hozza ki az ételekből, és a gőzprogramoknak köszönhetően energiatakarékos is. Mivel a gőz alacsonyabb hőfokon dolgozik, mint a forró levegő, a készülék energiafogyasztása 15 százalékkal alacsonyabb, mint a hagyományos sütőké.

2011-11-11
Lapozzon bele

Bejelentkezés

E-mail:

Jelszó:

hirdetés