Tavasz, zsongás, üde színek

Itt az ideje már kinyitni az ablakot, és beszívni a tavasz illatát. A La Tenda Home tavaszi kínálata színpompás virágokkal teszi üdítővé környezetünket.
Az idei tavaszkísérő színei a kellemes friss világos tónusok; kékeslilák, türkizek, sárgák, halványzöldek, mely színpárosításokkal megszokott környezetünket frissíthetjük fel. A teraszok földszínű burkolatából emelkedik ki egy szép kaspóban elhelyezett stylistunk által összeállított virágkompozíció, amely bemutató termünkben is elérhető és egyedi igények alapján is kombinálható. Puhaságot és otthonosságot varázsolhatunk a koptatott, természetes alapanyagú textilekkel, párnákkal akár az étkezőnkbe, nappalinkba vagy kerti garnitúráinkra. Amennyiben csak az étkező asztalt szeretnénk díszíteni vendégváráskor szintén a tavasz, nyár üde virág színeivel tehetjük meg színes, rusztikus textil szalvétákkal kiegészítve saját ízlés szerint.

A La Tenda Home szolgáltatásai körébe tartózó home stylinggal bármely kedves érdeklődőnk élhet, csupán egy időpont egyeztetés szükséges. Ez a helyszíni bedekorálás segíthet a szélesebb látáskörben, ötletek megvalósításában, kipróbálásában és természetesen stylistjaink is rendelkezésre állnak mindennemű tanácsadásban.
www.latendahome.hu

2012-03-28
Lapozzon bele

Bejelentkezés

E-mail:

Jelszó:

hirdetés