Tervezzen otthont nálunk!

A Lakberendezés és Design továbbfejlesztett változatával, az OTTHONDesign kiállítással jelentkezik 2012. április 18-22. között a HUNGEXPO. A CONSTRUMA mellé „költöző” vásár a lakásbelső kialakításának teljes arzenálját felsorakoztatja: minden helyet kap a standokon, ami a falakon belül – és ha úgy adódik, kívül is - otthonossá, élhetővé és élvezhetővé teszi az otthont.

Az OTTHONDesign kiállítás felöleli a lakásbelső kialakításának teljes témakörét, a design legújabb trendjeit, a fürdőszoba, konyha témakörét, burkolatokat, kárpitokat, lakástextilt, szőnyeget. sőt a beépíthető szórakoztató elektronikai eszközöket, háztartási nagygépeket és világítástechnikát is.

Több kiemelkedő és különleges színfoltja is lesz a kiállításnak. A látogatók megismerkedhetnek a Jövő Konyhájával, melyet fiatal tehetséges tervezők elképzelései alapján állítanak össze: a legmodernebb design és technológia együttese várja majd a látogatókat.

Az OTTHON Magazin és az OTTHONDesign kiállítás közös lakberendezési pályázatának nyertese által elképzelt ideális nappali enteriőr is látható lesz a MAX City áruház jóvoltából.

MAGYAR DESIGN sziget: fiatal hazai tervezők mutatják be a legújabb trendeket, segítve ezzel a látogatókat, hogy új elképzelések mentén tudják otthonukat átalakítani. A bemutatóhoz fórum is kapcsolódik, igen izgalmas előadásokkal.
Lakberendezők várják azon látogatókat, akiknek még nincsenek konkrét elképzeléseik, és ingyenes tanácsadással segítik őket a legideálisabb megoldás felvázolásában.

A lakásbelső kialakítása mellett a kertek szerelmesei számára is széles kínálat áll rendelkezésre: MAKEOSZ Kertépítő Show várja az érdeklődőket az OTTHONDesign szomszédságában. A csodás kertek látványán felbuzdulva a látogatók , dísznövények széles választékából válogathatnak és vásárolhatnak az idén először a CONSTRUMA kiállításon. Kerttervezési, dísznövény ápolási szaktanácsadással is várják a szakemberek az érdeklődőket.

Nagyközönség napok: április 20-22. (9,00-18,00 óráig, vasárbap 17,00 óráig)

Bővebb információ, kedvezményes on-line jegyvásárlás: www.otthon-design.hu; www.construma.hu

2012-04-18
Lapozzon bele

Bejelentkezés

E-mail:

Jelszó:

hirdetés