A Konyhakiállítás Kitchen First díjának idei nyertese a Nonoart Konyhastúdió!

A március elején harmadik alkalommal megrendezett, a szakma legjavát felvonultató Konyhakiállítás Kitchen First nagydíját a Nonoart Konyhastúdió nyerte.
A Nonoart koncepciója nagy hangsúlyt fektetett a teljes enteriőrökre, melyek egységként kezelve mutatták be a konyha – étkező – nappali egymáshoz szervesen kapcsolódó funkcióit. A többféle hangulatot, stílust bemutató standot a különleges, egyedi részletek, mint pl. a 3D falstruktúrák és a funkcionális konyhatechnológiai megoldások alkalmazása tette teljessé.
„Nagyon sokat jelent nekünk ez a díj. Az általunk képviselt márka, a kiállításon bemutatott Nolte konyhái egy széles réteg számára elérhető közép- és felsőkategóriát képviselnek. A díj azt is mutatja, hogy ebben a szegmensben is lehet egyedit, funkcionalitás és dizájn tekintetében egyaránt különlegeset alkotni.” – mondta Tőtős Mária, a Nonoart dizájnere.
Március 2-4. között rendezték az idei Konyhakiállítást a Budapest Sportarénában. A tavalyi évhez képest 35%-os növekedést elérő rendezvény népszerűségét és elismertségét az is mutatja, hogy ezúttal kétszer annyi versenyző, húsz konyhastúdió közül került ki a Kitchen First győztese.
A Konyhakiállítást jövőre is március első hétvégéjén, 2013. március 1-3. között rendezik a Budapest Sportarénában, melyre az idei eredmények és visszajelzések fényében a szervezők még nagyobb érdeklődést várnak.

2012-04-25
Lapozzon bele

Bejelentkezés

E-mail:

Jelszó:

hirdetés