Kertibútor vásár ötödször

Az évről-évre egyre népszerűbb, nagyszabású szezonzáró rendezvényen mindenkinek ott a helye, aki igényes garden-berendezésre vágyik.
Újra megnyitja kapuit a Kertibútor vásár Ürömön augusztus 17-24-ig. Az eseményen majd 5000 négyzetméteren tekinthetik meg az érdeklődők a kerti bútorok egyik legszélesebb magyar választékát és a legújabb trendeket.
A prémium és luxus minőségű kerti bútorok mellett a látogatók mindent megtalálnak a vásáron, ami csak fontos lehet a kert vagy terasz berendezéséhez: amerikai masszázsmedencék az alaptól a csúcsmodellekig, egyedi, igény szerint gyártott szaunák, kerti grillek.
- Az vásár ötletét ügyfeleink adták, akik nálunk vásároltak jakuzzit, szaunát. – mondja Vezse Roland, az esemény egyik szervezője - A wellness-eszközök nyugtató hatása és nem utolsó sorban szemet gyönyörködtető látványa mellé igényes kertberendezést kerestek. Ezt az egyre növekvő igényt akarjuk kiszolgálni.
A kiállítás különlegességei a szintetikus rattan fonású bútorok. Az ülőgarnitúrák, étkező szettek, napozóágyak német gyártója a modern technika előnyeit ötvözi az eleganciával. A polyrattan szövés előnye, hogy semmiféle karbantartást nem igényel, egyaránt jól bírja nyáron az intenzív UV sugárzást, az esőt és a magas hőmérsékletet, mint télen a fagyot és havat. A kiállított bútorok közös vonása a modern stílus, magas minőség, a praktikus felhasználás és a kényelem.
A szervezők különleges kedvezményeket biztosítanak azoknak, akik előre jelzik részvételüket a Kertibútor vásáron.
www.kertibutorvasar.hu

2012-08-17
Lapozzon bele

Bejelentkezés

E-mail:

Jelszó:

hirdetés