Őszi színek és hangulat a lakásban is

Az idei év őszi szezonjának sötétebb árnyalatainak harmóniáját felboríthatjuk egy kis élénkséggel. A SIA legújabb dekorációs kollekciójának nyomós része prezentálja a mély acélkék, atlanti kék, orgona lila, türkiz zöld, bronz, óarany, banánsárga, curacao kék árnyalatait.

Kopott fa, bőr és kő felületű bútorainkat és élettereinket dekorálhatjuk eme színes, vidám kiegészítőkkel, hogy az ősz/tél napjain is vidám hangulatot varázsolhassunk otthonunkba. A szögletes és kerekített formák egyformán trendben maradtak, legyen szó gyertyatartóról, vázáról, lámpáról vagy akár tükörről. Anyagukat tekintve pártoljuk a természetességet, így a fa, kő, bőr és szőr tökéletes minőségi utánzata is minden stílusú lakásban megállja a helyét. A SIA páratlan dekorációs virágai pedig időt állóak és évszaktól függetlenül; napsütéses és sötét borús napokon egyaránt feldobják a látványt.
Mindezen dekorációs termékek és bútorok megtalálhatóak a LA TENDA HOME Bemutatótermében, a 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. sz. alatt.
Honlap: www.latendahome.hu 

2012-11-15
Lapozzon bele

Bejelentkezés

E-mail:

Jelszó:

hirdetés