Dekoráld színes gömbökkel az otthonod!

La Case de Cousin Paul gömblámpák már itthon is

Színes gömblámpák cérnából? A világszerte népszerűfrancia La Case de Cousin Paul gömblámpákkal egyszerűen varázsolhatjuk át a lakás bármely pontját, de akár az irodát vagy kirakatot is színessé, egyedivé tehetjük vele. Íme, a tökéletes karácsonyi ajándék.

A La Case de Cousin Paul gömblámpák története egyszerű és már szerte a világban ismert. 2003-ban két fiatal, Sophie és Stephane Thaiföldön találkozott Atthakrit-tel, aki azáltala kézzel készített apró színes gömböket összekeverve, csomagban árulta. Az ekkor kötött barátság vezetett a La Case de Cousin Paul megszületéséhez, hiszen az eredeti ötletet újragondolva Stephane és Sophie színes gömbökből változatos lámpavariációkat kezdett árulni, hogy mindenki megtalálhassa az ízlésének megfelelőt. A gyártási folyamatot azóta is Atthakrit irányítja Thaiföldön, a már híres gömblámpákat így ma iskézzel készítik, összesen 50 csodálatos színben. A La Case de Cousin Paul szezononként 5-6 előre összeállított kombinációt ajánl, azonban mindenki megtervezheti a saját színes La Case de Cousin Paul gömblámpáját is.

A Franciaországból indult színes gömblámpák már világszerte ismertek és kedveltek, köszönhetően egyediségüknek és minőségüknek. A gömböket kézzel készítik Thaiföldön, különleges szakértelemmel. A kis gömböket poliészter cérnával tekerik körbe, majd a napon, illetve monszun idején sütőben szárítják, amíg megszilárdul. A változatos színvilágot évek alatt fejlesztették ki, a fényes, élő színek és a természetes árnyalatok 50 színtadnak ki, beleértve az arany és ezüst színeket is . A minőség állandóságát a kivételesen szigorú és évek óta változatlan gyártási folyamat biztosítja. Az elektromos kábel Kínában készül, kizárólag a La Case de Cousin Paul számára, az EU norma elvárásoknak megfelelően, külső cég által auditálva. A feszültséget pedig úgy alakították ki, hogy optimális fényerő jusson valamennyi gömbre, így meghitt és pompázatos hangulattal öleli körbe a lakás bármely pontját.

A La Case de Cousin Paul gömblámpa soraiból jelenleg 7 variáció már megvásárolható a Dekortapasz webáruházában. Legyen szó férfiról vagy nőről, kicsiről vagy nagyról, mindenki megtalálja a hozzáillőt.

2012-12-04
Lapozzon bele

Bejelentkezés

E-mail:

Jelszó:

hirdetés