OTTHONTEREMTÉS, DESIGN FELSŐFOKON

Az OTTHONDesign kiállítás stabil helyet kapott az új koncepció mentén felépített építőipari, otthonteremtési kiállításcsokorban. A CONSTRUMA (építőipar), RENEO (megújuló energiák) kiállítások alkotta csokor az OTTHODesign-nal együtt széles kínálattal várja a látogatókat április 2-6. között a Hungexpo területén: a ház alapjainak lerakásától annak berendezéséig mindent megtalálnak egy helyen.
Az OTTHONDesign kiállítás felöleli az otthonteremtés teljes témakörét: bútor (konyhabútor gyártók), konyhatechnológia/háztartási nagygépek, fürdőszoba/wellness, kandalló, burkolatok, szórakoztató elektronika, világítástechnika. A design legújabb trendjei a kerttervezés, kertépítés témakörének látványos bemutatkozásával együtt a lakás külső-belső kialakításához ad teljes kínálatot.
Újdonság lesz idén a SmartHome by hg, ahol smarthome eszközökkel és design bútorokkal ismerkedhetnek a látogatók.
Elmaradhatatlan része a kiállításnak az OTTHONDesign Top Tipp ingyenes lakberendezési tanácsadás, látogatóink a kiállítás néhány kiemelt pontján rapid-randi szerűen találkozhatnak lakberendezőkkel, akik szakértő segítséget nyújtanak a lakásbelső kialakításához.
Az előző évekből már jól ismert MAGYAR DESIGN standon magyar tervezők kifejezetten az otthonteremtéshez, lakberendezéshez kötődő területeken született legfrissebb munkáit láthatják.
CONSTRUMA KERT – kerttervezés, kertépítés
A ház elmaradhatatlan része a kert, annak tervezése, ápolása, kialakítása. A CONSTRUMA Kert keretein belül egyrészt remek ötleteket kaphatnak a látogatók a profi kerttervezők, kertépítők versenymunkáiból a VI. MAKEOSZ Kertépítő Verseny és Show keretében, másrészt számos termék közül válogathatnak a kertápoláshoz és dísznövények közül a kertek kialakításához ill. hasznos előadásokon képezhetik magukat.
A kiállítási csokor nyitva tartása:
Április 2-6. 9,00-18,00 (vasárnap 17,00 óráig)
Nagyközönség napok: április 5-6.

Bővebb információ a kiállításokról: www.otthon-design.hu, www.construma.hu

2014-03-18
Lapozzon bele

Bejelentkezés

E-mail:

Jelszó:

hirdetés