Öntől lesz igazi otthon!

Lakásunk akkor lesz igazi otthon, mi is akkor érezzük jól magunkat benne, ha tiszta és nyugodt a környezetünk. És ezért mi is sokat tehetünk. Például azzal, hogy olyan porszívót választunk, ami alaposan, mégis csendesen takarít. Az új Electrolux SilentPerformer porszívókat – ahogy a nevük is mutatja – épp erre tervezték!

Mit várunk el egy porszívótól? Elsősorban azt, hogy hatékonyan tüntesse el a port az otthonunkból. Az „A” energiaosztályú Electrolux SilentPerformer porszívók „A” besorolást kaptak porvisszabocsájtási képességükre is. Különböző szívófejeikkel keménypadlón, szőnyegen és a kárpitokon is tökéletes munkát végeznek. Az új készülékekkel ráadásul nincs többé elérhetetlen sarok, mert 360 fokban elforduló speciális kerekeiken nagyszerűen irányíthatók. Hatósugaruk pedig 12 méter, így akár az egész lakást egyszerre kitakaríthatjuk.

És ez még nem minden. Az új Electrolux SilentPerformer porszívók zajcsillapított motorja, porszívóteste és DustPro szívófeje is úgy lett kialakítva, hogy a porszívózás ne járjon feleslegesen nagy zajjal. 72 decibeles maximális zajszintjük mellett akár beszélgethetünk is, hisz nem hangosabbak egy normál rádióadásnál. Az eredmény pedig tiszta és nyugodt környezet, ahol igazán otthon érezhetjük magunkat.

Az Electrolux jászberényi porszívógyárában készülő új SilentPerformer porszívók megvásárolhatók a műszaki szakkereskedésekben.

www.electrolux.hu

2015-12-02
Lapozzon bele

Bejelentkezés

E-mail:

Jelszó:

hirdetés