Spa

További anyagok a témában... Fürdőszoba
előző
Spa
következő


Nagyon szép és szívemhez közelálló feladat volt az erdő szélén álló családi ház felső szintjén található fürdőszoba kialakítása. Megbízóm kifejezett kérése volt, hogy a természetes környezethez alkalmazkodó, ám egy cseppet sem rusztikus vagy vidékies hangulatú fürdőszobát tervezzek. Cél volt továbbá, hogy a napi tisztálkodáson túl, pihenésre, szépítkezésre, ellazulásra alkalmas helyiséget hozzunk létre, ahol akár órákat is el tud tölteni a tulajdonos. A lágyan ívelő formák kialakítása Wedi építőlemez és a mozaik együttes alkalmazásával egyszerű, jól kezelhető. Könnyedén fel tudtuk építeni a fésülködőasztalt, a
kád kiszélesedő felső peremét, és az alsó íves részt is. Ez a kiszélesített, felhasználóbarát kádszél nagyban növeli a komfortérzetet, és jól esik a szemnek is. A színek tekintetében a fehér szaniterek mellé a selymes aranyos beige mozaik árnyalatait választottuk, ami lent mindig sötétebb, és felfelé puhán szétszóródva egyre világosodik. A fürdőszobában található még egy zuhanyfülke, a WC, és egy dupla mosdós fürdőszobabútor szintén Wediből és mozaikból.

AZ ÍVES KIALAKÍTÁSRÓL
A víz-és gőzálló Wedi építőlemez kiválóan alkalmas különböző fürdőszobai építmények kialakítására. Épített mosdók, mosdópultok, burkolt polcok, zuhanyzók, de még egyedi formájú kádak, is készíthetők belőle. Íves felületek kialakítására is kiválóan alkalmas.

MOZAIKKOMOPOZÍCIÓKRÓL
Az üvegmozaik apró mérete miatt különösen alkalmas íves térformák burkolására. A Duocolor Mozaikstúdióban dolgozó iparművészek teljesen egyedi mintát is elkészítenek. Színek és formák tekintetében a megrendelők részére számtalan lehetőség adódik.

TERVEZŐ: Andrássy Csilla, Duoflex Pool Kft. Mozaik Stúdió
ALAPTERÜLET: 12 négyzetméter
HELYSZÍN: Budapest környéki családi ház felső szintje

előző
Spa
Spa
Spa
Spa
Spa
Spa
Spa
következő
Lapozzon bele

Bejelentkezés

E-mail:

Jelszó:

hirdetés