Álom luxuskivitelben (155 m2)
2008/1     Fotó: Barbay Csaba, Flashback Photo     Szöveg: H. Tóth Hajnalka     Lakberendező(k): Flat Art Lakberendezési Stúdió, Salekovics Gyöngyi

Szerintem még a nagyszerű színésznő, Audrey Hepburn is szívesen lakott volna ebben a minden igényt kielégítő álomotthonban, ahol a pasztellszínek melegsége és az üveg kiegészítők hidegsége páratlan harmóniában olvad össze. Mintha a híres filmben lennénk: álom luxus-kivitelben.

Az építési vállalkozó férj az általa kivitelezett ház legfelső emeletén saját otthont álmodott. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem kellett kompromisszumokat kötnie, mert ha álmainkat valós otthonná szeretnénk alakítani, akkor ez minden esetben elkerülhetetlen. Ebben az esetben a kétszintes elosztás volt a legnagyobb kompromisszum, amit a tulajdonosok megkötöttek, bár így lehetőség nyílt arra, hogy az alsó szinten hatalmas, luxus hangulatot árasztó egy légterű nappali-konyha-étkező jöjjön létre, amely berendezésében Salekovics Gyöngyi lakberendező volt a segítségükre, aki a modern, letisztult formájú bútorok és hatalmas üvegfelületek oldásaként meleg tónusú, barna és zöld árnyalatokkal színezte az enteriőrt. Az emelet eltérőbb, markáns egységet lakot, ahol a szülői fürdőszoba színvilága és kialakítása tényleg egyedülálló, és a babaszoba is a megfontolt tervezőmunka és a jó minőségű berendezés összhangját dicséri.
Hozzászólások
0 hozzászólás
Lapozzon bele

Bejelentkezés

E-mail:

Jelszó:

hirdetés