Tökéletes védelem

Lindab tetővel, tetőfelújítással biztonságban
A Lindab tetők és kiegészítői gazdaságosan gondoskodnak a ház és a lakók tökéletes védelméről

A biztonságos és tartós tető kialakítása a ház állagának megóvása szempontjából stratégiai kérdés. Ez az elv vezérli a Lindab fejlesztőit is, akik innovációikkal egyre megbízhatóbb és gazdaságosabb termékeket kínálnak az építtetők, illetve a tetőfelújítók számára.


A tartósság biztonsága
A svédacél alapanyagból készült tetők professzionális korrózióvédelme, amit a tűzihorganyzás, a cinkréteg és a több rétegű műanyag színbevonat garantál. A Lindab tetők tulajdonosa évtizedekre mentesül a jelentősebb karbantartási munkálatok elvégeztetésétől és annak költségeitől, azaz élvezheti a tartósság biztonságát.
A mechanikai hatásokkal szembeni biztonság
A fémfedés mechanikai tulajdonságaiból és a fejlett, modern kivitelezési technológiából következik, hogy a Lindab tetők igen ellenállóak a környezeti hatásokkal szemben. A nedvesség nem juthat be a tetőtérbe, az UV sugárzás nem ront a textúra esztétikai megjelenésén, a szilikát alapú cserepekkel szemben nagy előnye, hogy szélsőséges időjárási körülményekkel szemben is maximális védelmet nyújt. Jelentős hóterhet képes megtartani, a viharok nem tudják megrongálni, és a legnagyobb jégverés sem tehet benne kárt. Az anyag ugyanis nem törik, legfeljebb kisebb esztétikai horpadások keletkezhetnek, de a biztonság örök.


Az egészségesebb környezet nyújtotta biztonság
A Lindab tetők kis önsúlyuknak köszönhetően lehetővé teszik az egészségre veszélyt jelentő, sérült palatetők gyors és gazdaságos renoválását is. A Lindab LPA-L esztétikus tető lehetővé teszi a palafelületek elbontása nélküli, ráfedéses tetőfelújítást, mivel az új szerkezet nem jelent nagyobb megterhelést a tartófalaknak, így kiválóan szolgálják a statikai biztonságot is.


A gyors szerelés a vagyon biztonsága
A tetőfelújítások egyik legfontosabb kockázati faktora a csapadék. Ilyen esetekben ugyanis a megbontott tetőburkolat alatt szabadon állnak a már berendezett belső terek. A kivitelezés gyorsasága tehát ebben az esetben vagyonvédelmi tényező is.
A Lindab tetőfelújítók tavaly családi házaikon általában 150-200 m2-nyi felületek renoválásába fogtak (tető+szigetelés), ezek között a nyereg- és sátortetős változatok a legjellemzőbbek, a szerelés időigényessége átlagosan egy hét volt. A gyors kivitelezést a testreszabott egyedi gyártás, a helyszíni precíz felmérés és a nagy felületű tetőfedő táblák (0,5 - 6m közötti hosszban) biztosítják - a beépítés a hagyományos cserepes fedésnél jóval gyorsabban halad, ennek köszönhetően. A mestereknek leginkább az összeillesztésekkel illetve a különleges tetőformák tökéletes fedésével kell törődniük.
Komplett Lindab rendszerek a biztonság szolgálatában
A tető csak akkor tudja betölteni a ház elsődleges védelmi vonalának szerepét, ha az elemei között a méret, a minőség és a funkció tekintetében tökéletes az együtt-működés. Az szinte egyértelmű volt az eddigi felújítók számára, hogy a tetőhöz szükséges tartóelemeket, szegélyeket, önfúró csavarokat, tömítéseket és a vízzáró fóliát igényelték komplett rendszerként, és 75%-ban hófogókat, a tetőbiztonsági elemeket is és sokan a csatornát is. Azonos gyártó és beszállító nagyobb biztonság és garancia.


Anyagi biztonság a Lindab termék választása
A kérdés, hogy mi az ára? Az új Lindab tető és Classic csatorna a leggazdaságosabb piaci ajánlattal, rendkívüli akcióban érhető el, és most ingyenes tetőfelmérés igényelhető. A minőség és a biztonság megfizethető, hosszú távú beruházás!
Továbbá a kis önsúly miatti kedvezőbb szállítási díjak, a gyors szerelhetőség, a tartósságnak köszönhető csekély karbantartási költségek, az évtizedekre adott gyártói garancia, szakmai, műszaki szolgáltatások olyan gazdasági előnyöket jelentenek, amelyek szavatolják a vevők anyagi biztonságát.


További részletek, akció és referenciák a www.felujitas.lindab.hu oldalon!

Lapozzon bele

Bejelentkezés

E-mail:

Jelszó:

hirdetés